2019. decemberi övvizsga

A facebook-on közzétett képhez ígért részletes mesét a kép alatt olvashatjátok. =)

Hol volt, hol nem volt... Na jó, nem. Ez tényleg megtörtént. =)

Kicsiny klubunk 2019. december 19-én megtartotta a szokásos decemberi övvizsgáját.

Az elmúlt időszak a vizsgára való felkészülésről szólt színesöveseinknek, akik szorgalmasan gyakoroltak, hogy sikeres vizsgát tegyenek. A sok edzés után végre elérkezett a nagy nap, a várva várt nap, a vizsga napja. Eljött a megmérettetés ideje, hogy kiderüljön, elég munkát fektettek-e bele a tanítványok ahhoz, hogy megszerezzék a következő fokozatukat.

Fél hatkor a lelkes és izgatott szülők, rokonok és barátok elfoglalták a helyüket, csőre töltötték telefonjaikat, kameráikat és várták, hogy csemetéjük sorra kerüljön.

A vizsga, mint ahogy az edzések is, közös bemelegítéssel kezdődött, majd miután minden izom kellőképpen bemelegedett, kezdődhetett a vizsga. Vizsgázóink övfokozatok szerint sorban következtek, előbb a fehér övesek, majd a citrom- és narancssárga öveseink mutatták be tudásukat Mesterünk előtt. 

Idei vizsgánk rendhagyó volt, mivel lila és barna öves klubtársaink is kipróbálhatták magukat, letesztelhették, hogy milyen érzés, amikor már nagyobb tétekért megy a vizsga. Ez a próba lehetőséget adott nekik, hogy kipróbálják magukat, megtapasztalják, hogyan teljesítenek stresszhelyzetben és felmérjék, hol tart aktuális tudásuk. 

A vizsga végén következett az eredményhirdetés, ahol a Mester sorban szólította a vizsgázókat és elmondta, hogy sikeres vagy sikertelen volt-e a vizsga. 

Természetesen az év végére való tekintettel, na meg karácsony közeledtével mindenki kapott egy kis édességet. Tekinthetjük ezt a vizsgán nyújtott teljesítmény jutalmaként is. 

És újabb különlegesség az év végére, klubunk oszlopos tagjai, akik már nem csak tagok, hanem Tagok egy kis meglepetésben részesültek, óriási, karácsonyi csomagolópapírba csomagolt, ajándékokat rejtő dobozokkal lettek gazdagabbak. 

És, hogy a kép minden részlete - ígéretünkhöz híven - értelmet nyerjen, említsük meg a képen látható Kicsi lányt, aki klubunk legifjabb tagja, persze még csak jelképesen, egy igazi Claymore-os baba. =)

Összességében elmondhatjuk, hogy sikeres évet zártunk, magasabb öveseink tovább folytatják a felkészülést a januári danvizsgára, őértük még szorítani kell.

A vizsga képeit a galériában megtekinthetitek.

Ez úton kívánunk Mindenkinek boldog új évet a 2020-as évre.